национална конференция

Трансформация

Изграждане на взаимоотношения на Царството, които трансформират света!

11-13 октомври

София, бул. Мария Луиза 106

ВХОД СВОБОДЕН

Марк Тъбс

ГОСТ ГОВОРИТЕЛ
Марк и Ан Тъбс

Марк и Ан Тъбс

Марк Тъбс e мисионерски апостол на Harvest International Ministry, една от най-големите мрежи от служения в света. Освен че е служил над 24 години в местна църква като пастор, той и съпругата му Ан са водили многобройни мисионерски тимове до горещи точки в цял свят и Източна Африка с копнежа да укрепят глобалната Църква и влиянието й за реформация на нациите. Имат три деца.

Двамата ръководят Transformation of The Nations и Harvest International Ministry Kenya, организация, която включва около 3000 църкви в Кения. Марк работи със служения по целия свят, насърчава църковни лидери, организира мисионерски пътувания и говори за съживление и реформация. Той преподава в Wagner University. Автор е на книгите „Петте пръстта на Бог“ и „Трансформация чрез взаимодействие“. С пророчества и любов двамата с Ан освобождават Царството и Божията Слава на земята.
Пастор Огнян Серафимов

Пастор Огнян и Ирена Серафимови

Пастор Огнян и Ирена Серафимови

Огнян и Ирена Серафимови са главни пастори на ХЦ Ново Поколение. Те са посветени в изграждането на здрави местни църкви утвърждаващи християнските ценности и морал в обществото. Обичат движението на Святия Дух и копнеят за разширяване на Божието царство. В периода 2000-2012 година основават и пастируват църкви в градовете Ямбол и Пловдив, след което се завръщат обратно в София.
Арман и Петя Лалеян

Арман и Петя Лалеян

Арман и Петя Лалеян

Арман и Петя Лалеян са основатели на служението Bridge of Intersection и основатели на Международната Академия по Приложно Християнство „По-Високо Измерение“.

Петя Лалеян е изпълнителен директор на служението Bridge of Intersection. Тя е ръкоположен служител, християнски клиничен съветник и бизнес дама. По време на своята частна практика като съветник в служението Gate to Freedom, Петя има привилегията да се докосне до стотици животи, донасяйки вътрешно изцеление, освобождение и възстановяване според Божия оригинален план.

Нейният копнеж е да види Небесното Царство да се разширява сред нациите, чрез освобождаване на надежда и трайна трансформация. Тя притежава магистърска степен по Клинична Християнка Психология, получена от Theological Seminary, Colorado и магистърска и докторска степен по Практическо Служение от Wagner University.

Арман Лалеян е председател на Борда на директорите на служението Bridge Of Intersection, бизнесмен и инженер. Той притежава магистърска степен по електрическо инженерство и магистърска и докторска степен по Практическо Служение от Wagner University. Арман е убеден, че науката и вярата вървят заедно ръка за ръка. Копнежът му е да види хора, възстановени според първоначалния план на Твореца за тях, за да могат да влязат в своята съдба и призив.

Програма

Петък 11-ти октомври

  • 19:00 - 21:00 - I сесия, говорител Марк Тъбс

Събота 12-ти октомври

  • 10:00 - 12:30 - II сесия, говорители Марк Тъбс, Арман и Петя Лалеян
    и завършване на студентите 1ва година от Академия "По-високо измерение"
  • 14:00 - 15:00 - уоркшоп сесии
  • 15:15 - 16:15 - уоркшоп сесии
  • 18:00 - 20:00 - III сесия, говорител Марк Тъбс

Неделя 13-ти октомври

  • 10:30 - 12:30 - IV сесия, говорител Марк Тъбс
  • 17:00 - концерт

регистрация за уоркшоп сесиите на тел.: 0897 881 357