Международна Академия
по Приложно Християнство
„По-високо Измерение“

Едномесечен онлайн курс

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

ДАНИ СИЛК

Всеки от нас се нуждае от здравословни взаимоотношения!

Но…възниква проблем, защото

 • Никой никога не ви е учил как
 • Онова, което сте опитвали, не работи
 • Чувствате се откъснати от останалите
 • Изгубили сте надежда за бъдещето
 • Не знаете какво ще се случи след това
one-month-bgr-pink

Курсът на Дани Силк съдържа всичко, от което се нуждаете, за да се научите как да изграждате и поддържате здравословни взаимоотношения в различни области от живота ви.

„Прекъсването на взаимоотношения, постоянните спорове, самотата и безпокойството измъчват твърде много от нашите връзки, бракове и семейства. Искаме да ви помогнем да обичате като Исус, с онази любов, който прогонва страха. Искаме да ви помогнем да обичате смело най-важните хора в живота си.“
Дани Силк

Дани Силк

Дани Силк служи като старши лидер в църква Бетел в Рединг, Калифорния, както и в Jesus Culture в Сакраменто, Калифорния. Той е президент и съосновател на служението Loving for Purpose, което е насочено към семействата и общностите по цял свят. Дани е автор и на четири книги: „Култура на почит“, „Да обичаме децата си с цел“, „Мощен и безплатен“ и най-продаваната е „Продължавай да обичаш“. Дани и Шери се женят през 1984 г. и имат три деца и трима внуци.
DannyS-hd-onemonth2

Успехът в Царството няма нищо общо с постиженията, а с взаимоотношенията

one-month-bgr-yellow

ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ

 • Индивидуален профил в сайта на Академията
 • Програмата е предвидена за едномесечно обучение, но вие ще имате неограничен достъп до курсовете 24/7 в рамките на една година
 • Членство в затворена ФБ група
 • Курсът съдържа 9 сесии и pdf учебна тетрадка
Danny-Silk-includes-1
one-month-bgr-yellow2

ЦИТАТИ НА СТУДЕНТИ

„Исус постоянно ни учи, че най-великото нещо, което можем да направим с живота си, е да обичаме (Матей 22:36-39). Това е мисията ни в този живот: да обичаме добре и да сме готови да положим живота си за другите. В този период от живота си (макар че съм вярваща от повече от 20 години) аз едва прохождам в любовта (в този вид небесна любов, за която говори Исус, за която говори Дани Силк).“ - Б.Д.

 

„Може би най-силното послание в курса е поемането на лична отговорност за опазване на взаимоотношенията.“ - В.П.

 

„Да действаме мотивирани от любов, означава да обичаме хората такива каквито са, в техния безпорядък, дори като ни отхвърлят. Според Писанията, най-важното нещо е да се научим да обичаме. Призвани сме да обичаме.“ - В.М.

 

„Успехът в Царството няма нищо общо с постиженията, а с взаимоотношенията. Колко от нас сме се научили да се борим, и то съзнателно, за своите взаимоотношения? Колко лесно е да излезем от тях, когато нещо не ни допада!? Колко лесно е да си намерим оправдание за това!? И после да продължим по същия начин и цикълът да се повтаря и повтаря. И животът да си изтича в преследване на взаимоотношения. Говоря в множествено число, но изобщо не изключвам себе си. Всъщност, в основата на всяко взаимоотношение стои изборът, степента и волята за посветеност.“ - М.В.

„Целият курс на Дани Силк всъщност може да бъде синтезиран в един единствен въпрос. Научи ли се да обичаш? Оказва се, че по това как обичат, хората могат да бъдат квалифицирани като силни и безсилни. Само силните хора са способни на истински връзки.“ - М.В.

ЦЕНИ

За индивидуално записване

 • 60 лева за живеещи в България
 • 60 евро за живеещи в чужбина

За семейни двойки

 • 100 лева за живеещи в България
 • 100 евро за за живеещи в чужбина

РЕГИСТРАЦИЯ

1--(1)

Първа стъпка

Попълнете ФОРМАТА за записване

2--(2)

Втора стъпка

Направете ПЛАЩАНЕТО

one-month-bgr-pink