СОЗО

Спасен · Изцелен · Освободен

За първи път BETHEL SOZO в България

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

ОСНОВИ НА СОЗО

Всеки четвъртък за периода:
12 ОКТОМВРИ - 16 НОЕМВРИ
от 19:00 до 22:00 ч.

С включени практични сесии.

Screenshot 2023-09-13 at 5.56.09 PM

Казвам се Джей Парк и съм директор на служението Bethel Sozo и сертифициран обучител по Sozo в църквата Harvest Rock.

Практикувам Созо от 2009 г. и обичам да виждам Божиите хора свободни от скритите корени на наранявания от култури, хора, семейство, приятели, църква и демоничен тормоз. Радвам се и съм благодарна, че съм призована да партнирам с Триединния Бог, носейки изцеление и свобода на Неговите синове и дъщери.

Ученик съм на Исус, разширявам Неговото царство със Светия Дух, като служа на младежкото служение от около 20 години. Сега служа в служението на църква Harvest Rock, в ръководния екип на служението "Мост" и съм съвместно водя екипа за освобождение.

Щастливо омъжена съм от почти 37 години и имаме 34-годишен син. Съпругът ми е най-добрият ми приятел и обичаме да правим всичко заедно, освен да служим, но той е моят ходатай номер едно, когато служа.

Благодарна съм на Бога, че имах възможност да завърша университета "Уагнер" с магистърска степен по изцеление, освобождение и духовно воюване през април тази година.

Бетел СОЗО е служение, което се заражда в Бетел, Рединг, Калифорния под лидерството на Пасторите Бил и Бени Джонсън. Целта на Бетел СОЗО е да води до място до една дълбока, интимна връзка с нашия Създател, което носи до изцеление и освобождение. Сега СОЗО служението функционира в над 25 нации, като част от локални църкви и служения, носейки свобода и възстановяване в тялото Христово.

sozo-4a

Струва ли ви се, че Бог е твърде далеч от вас?

„Не мога чуя Божия глас.“

„Не вярвам, че Бог наистина ме обича.“

Имате ли травми от миналото си, с които не сте се справили?

„Това продължава да оказва влияние върху живота и взаимоотношенията ми.“

„Преживявам това отново и отново.“

„Имам блокажи в паметта си и не зная какво да направя.“

sozo-4b
sozo-4d

Уловени ли сте от цикъл на безпокойство, депресия или грях?

„Чувствам се като в капан и не зная какво да правя.“

„Изгубил съм всяка надежда за промяна.“

sozo_2-sessions 2

КАКВО Е SOZO?

SOZO НЕ е съветничество. Това е нежен, но мощен инструмент за вътрешно изцеление и освобождение.

ЦЕЛ: Да откриете и обърнете внимание на корените на проблеми, които пречат на вашето лично израстване и взаимоотношения с Бог и другите.

КАК РАБОТИ SOZO?

В стаята ще присъстват 1-3 служители, които ще се молят за вас и ще ви водят през процес на свързване с Бог. Докато Святият Дух се движи, вие ще бъдете поканени да зададете на Бог Отец, Исус и Святия Дух въпроси относно:

  1. Лъжи, в които вярвате
  2. Рани, от които се нуждаете да бъдете изцелени
  3. Хора, на които трябва да простите
  4. Нездравословни взаимоотношения и/или връзки между поколенията
  5. Грехове, от които е необходимо да се отречете

Ще излезете с ново откровение за Божията любов и истина в областите на болка, с която сте живяли.

Начало на служението SOZO

„Sozo“ е гръцка дума, която е използвана 110 пъти в Новия завет и означава, „да спася или да направя добре или цялостен“. Според гръцкия речник на Новия завет на Стронг, „Sozo“ също означава „да спасиш, избавиш, да излекуваш и да запазиш“. Авторите на Новия Завет показват пълнотата на думата „Sozo“, като я използват в различни контексти, за да се отнесе към всеки аспект на спасението.

SOZO е служение, родено в църква Бетъл в Рединг, Калифорния.

Целта на служението Бетъл SOZO е да помогне на хората да получат пълният пакет на спасение, освобождение и изцеление. нашите собствени откровения, получени по време, докато сме служили с освобождение на хора в нужда. От комбинацията нa всички тези инструменти се роди служението Бетъл SOZO.

ИСТОРИЯ

През 1997 г. Ранди Кларк, евангелизатор, опериращ в изцелително помазание, провежда събрания в църква Бетъл.

Предварително изпраща екипи в Бетъл, които да научат събранието как да служи в молитва. Желанието му е хората да се научат как да се молят за другите.

Доуна Де Силва, основателката на служението Бетел SOZO заедно с нейн приятел присъстват на това обучение в Бетъл. След това, започват да се молят за хора, като използват идеята на „Четирите врати“. Виждайки чудотворна разлика в нивото на свобода на хората, Бени Джонсън, молитвен пастор на Църква Бетъл, поставя мантията на Бетъл SOZO върху Доуна, покривайки я с молитва, като я освобождава, за да се разширява и съзрява в това ново освободително служение. С развитието на служението Бетъл SOZO, са добавени инструменти, които са помогнали на хора да бъдат изцерени и освободени от раните и лъжите, които врага е използвал в миналото им.

През 1998 година, други църкви и организации отправят покани към служението Бетъл SOZO да сподели онова, което Бог върши чрез тях. По този начин служението започва да пътува, за да обучава и екипира в SOZO други църкви и организации.

През годините служение SOZO се разраства и достига много нации. Разширяването на служението в цял свят, доведе до раждането на Международна Бетъл SOZO организация, която работи за екипиране на лидери и разпространяване на служението Бетъл SOZO.

Милиони животи по целия свят са трансформирани от служението СОЗО.

СОЗО

„Sozo“ е гръцка дума, която е използвана 110 пъти в Новия завет и означава, „да спася или да направя добре или цялостен“. Според гръцкия речник на Новия завет на Стронг, „Sozo“ също означава „да спасиш, избавиш, да излекуваш и да запазиш“. Авторите на Новия Завет показват пълнотата на думата „Sozo“, като я използват в различни контексти, за да се отнесе към всеки аспект на спасението.

SOZO е служение, родено в църква Бетъл в Рединг, Калифорния.

Целта на служението Бетъл СОЗО е да помогне на хората да получат пълният пакет на спасение, освобождение и изцеление. нашите собствени откровения, получени по време, докато сме служили с освобождение на хора в нужда. От комбинацията нa всички тези инструменти се роди служението Бетъл СОЗО.