СОЗО

Спасен · Изцелен · Освободен

За първи път BETHEL SOZO в България

Бетел СОЗО е служение, което се заражда в Бетел, Рединг, Калифорния под лидерството на Пасторите Бил и Бени Джонсън. Целта на Бетел СОЗО е да води до място до една дълбока, интимна връзка с нашия Създател, което носи до изцеление и освобождение. Сега СОЗО служението функционира в над 25 нации, като част от локални църкви и служения, носейки свобода и възстановяване в тялото Христово.

За първи път в България на 3, 4 и 5 март, 2022 се проведе практическо екипиране на служители с инструментите на Бетел SOZO с християни от различни български църкви! Скоро първите СОЗО служители ще бъде готови да служат на много хора в България и други нации.

За организирането и провеждането на това обучение дължим специални благодарности на Арман и Петя Лалеян и Виктор и Ирина Брянцевий и техния екип, който въпреки, че не можаха да пристигнат в България поради войната, дадоха всичко от себе си и успешно проведоха обучението онлайн!

sozo-4a

Струва ли ви се, че Бог е твърде далеч от вас?

„Не мога чуя Божия глас.“

„Не вярвам, че Бог наистина ме обича.“

Имате ли травми от миналото си, с които не сте се справили?

„Това продължава да оказва влияние върху живота и взаимоотношенията ми.“

„Преживявам това отново и отново.“

„Имам блокажи в паметта си и не зная какво да направя.“

sozo-4b
sozo-4d

Уловени ли сте от цикъл на безпокойство, депресия или грях?

„Чувствам се като в капан и не зная какво да правя.“

„Изгубил съм всяка надежда за промяна.“

sozo_2-2022

КАКВО Е SOZO?

SOZO НЕ е съветничество. Това е нежен, но мощен инструмент за вътрешно изцеление и освобождение.

ЦЕЛ: Да откриете и обърнете внимание на корените на проблеми, които пречат на вашето лично израстване и взаимоотношения с Бог и другите.

КАК РАБОТИ SOZO?

В стаята ще присъстват 1-3 служители, които ще се молят за вас и ще ви водят през процес на свързване с Бог. Докато Святият Дух се движи, вие ще бъдете поканени да зададете на Бог Отец, Исус и Святия Дух въпроси относно:

 1. Лъжи, в които вярвате
 2. Рани, от които се нуждаете да бъдете изцелени
 3. Хора, на които трябва да простите
 4. Нездравословни взаимоотношения и/или връзки между поколенията
 5. Грехове, от които е необходимо да се отречете

Ще излезете с ново откровение за Божията любов и истина в областите на болка, с която сте живяли.

ЕКИПИРАНЕ НА СОЗО СЛУЖИТЕЛИ

Теми на обучението:

 1. История на служението
 2. Изграждане, функциониране и структура на СОЗО екип
 3. Библейски оценки на СОЗО
 4. Простителност - Пленници и затворници
 5. Заменяне на атмосфери
 6. Оцветени лещи
 7. Език на любовта
 8. Някои основни елементи на СОЗО
  - Бащината стълба
  - Четири основни отворени врати
  - Душевни връзки
  - Присъствието на Христос
  - Събаряне на стени
  - Гонене на Нечисти духове

Начало на служението SOZO

„Sozo“ е гръцка дума, която е използвана 110 пъти в Новия завет и означава, „да спася или да направя добре или цялостен“. Според гръцкия речник на Новия завет на Стронг, „Sozo“ също означава „да спасиш, избавиш, да излекуваш и да запазиш“. Авторите на Новия Завет показват пълнотата на думата „Sozo“, като я използват в различни контексти, за да се отнесе към всеки аспект на спасението.

SOZO е служение, родено в църква Бетъл в Рединг, Калифорния.

Целта на служението Бетъл SOZO е да помогне на хората да получат пълният пакет на спасение, освобождение и изцеление. нашите собствени откровения, получени по време, докато сме служили с освобождение на хора в нужда. От комбинацията нa всички тези инструменти се роди служението Бетъл SOZO.

ИСТОРИЯ

През 1997 г. Ранди Кларк, евангелизатор, опериращ в изцелително помазание, провежда събрания в църква Бетъл.

Предварително изпраща екипи в Бетъл, които да научат събранието как да служи в молитва. Желанието му е хората да се научат как да се молят за другите.

Доуна Де Силва, основателката на служението Бетел SOZO заедно с нейн приятел присъстват на това обучение в Бетъл. След това, започват да се молят за хора, като използват идеята на „Четирите врати“. Виждайки чудотворна разлика в нивото на свобода на хората, Бени Джонсън, молитвен пастор на Църква Бетъл, поставя мантията на Бетъл SOZO върху Доуна, покривайки я с молитва, като я освобождава, за да се разширява и съзрява в това ново освободително служение. С развитието на служението Бетъл SOZO, са добавени инструменти, които са помогнали на хора да бъдат изцерени и освободени от раните и лъжите, които врага е използвал в миналото им.

През 1998 година, други църкви и организации отправят покани към служението Бетъл SOZO да сподели онова, което Бог върши чрез тях. По този начин служението започва да пътува, за да обучава и екипира в SOZO други църкви и организации.

През годините служение SOZO се разраства и достига много нации. Разширяването на служението в цял свят, доведе до раждането на Международна Бетъл SOZO организация, която работи за екипиране на лидери и разпространяване на служението Бетъл SOZO.

Милиони животи по целия свят са трансформирани от служението SOZO.

Не е нужно да страдате повече.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕ 100 лв.

2-1

Първа стъпка

Попълнете ФОРМАТА за записване

2-2

Втора стъпка

Направете ПЛАЩАНЕТО