Изисквания и условия

ИЗИСКВАНИЯ

Начин на живот на нашите ученици:

 1. Живот на вяра. Ние очакваме да израствате във вяра, да бъдете трансформирани от силата на Словото и на Святия Дух и животът, който живеете да отразява характера на Бог.
 2. Живот на почит. Почит към всички лидери от Христовото тяло, като пазите устните си от критикарство, клюки, лъжи, разпри или безсмислени разговори. Покорявайте се на водителството на Святия Дух и Словото.
 3. Живот на Святост. Предайте себе си на Господ и не се омърсявайте чрез допускане на грях в живота си. Не предавайте себе си на пиене, пушене, сексуална неморалност или други скрити грехове. Ако имате области на трудности и битка в живота си, бъдете открити с вашите лидери и търсете помощ.
 4. Живот на жертва. Записвайки се в училището, ние сме наясно, че това е вече жертва, но тя не е единствено в заплащането на членски внос, но вие ще жертвате от своето време, енергия и финанси. Очакваме да не пропуснете нито една сесия, семинар, конференция или събитие, организирано на място.
 5. Живот на служещ лидер. Вие сте призовани да сте глава, а не опашка. Вие сте призовани за лидер, но Исус демонстрира лидерство чрез служене на другите. Бъдете готови да служите и да помагате във всякакви ситуации.
 6. Живот на ученик. Наред с учебните занимания през седмицата, четете препоръчваните книги, подготвяйте домашните си и отделяйте време за изучаване на Словото, прекарайте време в молитва.
 7. Живот на поклонник. Поклонението на Бог не е само песни по време на хваление в църква, но ние сме призовани да се покланяме на Бог в Дух и Истина с всичко, което сме и което имаме. Да служим на останалите е един от изразите на поклонение!
 8. Живот на молитвен войн. Принасяйте молитви със смирение и благодарност за всеки властимащ – световни лидери и лидери в Тялото Христово. Молете се ежедневно за локалната си църква, своя град и своята нация.

УСЛОВИЯ

 1. Необходимо е седмично да изгледате сесиите – групово или индивидуално и да си водите записки в работните тетрадки.
 2. Някои от курсовете са придружени с книга, четенето на която ще ви помогне да влезете в по-голяма дълбочина на откровение по-темата.
 3. Ежедневно четете и разсъждавайте върху Библията. Молете Святия Дух да ви дава по-дълбоко разбиране върху Словото Си, характера на Бог и какво върши във вашия живот, семейство и бизнес днес!
 4. Участвайте в групи, за да практикувате и упражнявате новите умения без страх от грешки или осъждение.
 5. В края на всеки курс има тест, който ще направите онлайн. Ако сте били внимателни върху поученията, тестът ще ви се стори лесен. Също е необходимо да напишете писмена работа от две печатни страници относно приложението на курса върху вашия живот. Необходимо е да качите писмената работа в онлайн платформата към съответния курс. Тестът и писмената работа са необходими, за да се счита курса за завършен.
 6. Не участвайте в делата на плътта (Галатяни 5), но ежедневно бъдете чувствителни към водителството на Святия Дух да практикувате духовните дарби (Римляни 12).
 7. След като се запишете, ще стартираме затворена Фейсбук група само за записаните ученици. Правила за участие в групата:
  • Показвайте уважение към всеки един чрез своите коментари.
  • Не изпадайте в спорове.
  • Уважавайте всяко мнение, независимо от различията ви!
  • Партнирайте в молитва с останалите.
  • Следете събитията и срещите.

Отправяйте своите въпроси към лидерския екип.

СТЪПКИ ЗА ЗАПИСВАНЕ

 1. Вие подавате своята онлайн лична форма за кандидатстване по образец.
  ЗабележкаАко не получите имейл с потвърждение от офиса на Академията до 24ч. след подаване на молбата за записване, моля, проверете спам пощата си. В случай, че имeйлът с потвърждение не е в спам, моля, обадете се на номера на Академията /089 391 3001/, за да ви окажем съдействие.
 2. Ние изпращаме онлайн формуляра за препоръка на имейла на лицето, посочено от вас във вашата лична форма за кандидатстване.
 3. В определен срок, заплащате годишния членски внос за обучение /еднократно или на вноски/.
 4. Получавате имейл от нас, с вашето потребителско име и парола за достъп до курсовете на обучение.