ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Бил Джонсън
Бил Джонсън

Бил Джонсън и съпругата му Бени, са главни пастори в Bethel Church в Рединг, Калифорния. Основните ценности в неговия живот са, че Бог е добър, за Него няма нищо невъзможно и Исус плати за нас с кръвта Си. Той пътува по целия свят, насърчавайки вярващите да копнеят за Небесното царство в техния живот и сфера на влияние. Освен това Бил е автор на множество бестселъри, някои, от които "Когато небето нахлуе на Земята“ и „Носител на Неговото Присъствие".

Д-р Джеймс У. Гол
Д-р Джеймс У. Гол

Д-р Джеймс У. Гол е президент на Служението God Encounters Ministries, известно преди като Encounters Network, основател е на множество служения, включително Prayer Storm и Women on the Frontlines. Той е член на апостолския екип на Harvest International Ministries и преподавател в Wagner University и Christian Leadership University.

Джеймс споделя Исус с огромна радост в над 50 нации, обучавайки и освобождавайки силата на ходатайството, пророческото служение и живот в Духа.

Джеймс е успешен автор на множество книги, включително "Забравеното изкуство да ходатайстваме", "Предстоящото пробуждане на Израел", "Откриване на надеждата", "Начинът на живот на пророка", която е спечелила награда. Разработил е многобройни обучения и съответните ръководства към тях.

В духа на съживление и реформация, общувайки с лидери от различни деноминации, Джеймс копнее за единството в Христовото тяло. Страстно желае да "спечели за Агнеца възмездието на Неговите страдания". Молитвата за Израел е специален товар, който той носи в сърцето си.

Джеймс и Мишел Ан са били женени 32 години, преди тя да се завърне на небето през есента на 2008 г. Джеймс има четири пораснали деца: Джъстин, Грейс Ан, Тайлър и Рейчъл, всички женени. Той също така се радва и на растящ брой внуци. Джеймс живее сред хълмовете на Франклин, Тениси.

Патриша Кинг
Патриша Кинг

Патриша Кинг е уважаван апостол на евангелието, собственик на успешен бизнес и предприемач. Тя е говорител, автор, телевизионен домакин, медиен продуцент и ръководител на мрежата на служението, отдала напълно живота си на Христос и на Неговото Царство на земята. Тя е основателката на Служението Patricia King Ministries и съосновател на XPmedia.com.

Крис Валотън
Крис Валотън

Крис Валътън е старши лидер в Bethel Church и съосновател на училището Bethel School of Supernatural Ministry (BSSM). Крис пътува по целия свят, за да обучава и екипира християни, за да могат успешно да изпълнят Божията цел за техния живот. Автор е на бестселъри, написал е повече от дузина книги и учебни ръководства, с които цели да помогне на вярващите да се подготвят за живота в Царството. Той има разнообразен опит в бизнеса, съветничеството, консултирането, пастируването и преподаването, което му дава уникални лидерски прозрения и перспективи. Крис има страст да използва своя опит и своя пророчески дар, за да помогне на световните лидери да постигнат целите си и да изпълнят своята мисия. Той е автор на популярния блог Kris Vallotton: Raw, Real & Relevant.

Чей Ан
Чей Ан

Чей Ан е президент и главен апостол на Харвест Интернешънл Министри. Чей и неговата съпруга Сю са пасторите, които основават Harvest Rock Church в Пасадена, Калифорния. Чей работи усърдно в над нациите за разширяване на Божието царство чрез Неговата любов и сила. Той е основател на Харвест Интернешънъл Министри и международен ректор на Уагнер Юнивърсити.
През 1982 година Чей Ан и Сю са призовани от Бог да се преместят от Мериленд в Лос Анжелис за велико съживление.
През 1984 г. основават Харвест Рок Чърч и Бог засвидетелства Неговото водителство чрез мощното изливане на Духа Си по време на събранията. За година и половина се провеждат нощни съживителни събрания 5 дни в седмицата, където хиляди животи са радикално променени.

Харвест Интернешънъл Министри HIM

Харвест Интернешънъл Министри е апостолско движение, което включва мрежа от над 25,000 църкви, служения, мисионерски организации и служения в пазарния сектор в над 60 нации с общата цел за разширяване на Божието Царство чрез Неговата любов и власт. Нашето желание в HIM е да изпълним великата мисия според Матей 28:19,20 чрез стартиране на нови църкви, екипиране и изграждане на лидери и установяване на мандата за Божията праведност в целия свят. Ние сме семейство с единна мисия да Променим Животи, Трансформираме Градове и Променим Нации чрез ученичество.

Джони и Елизабет Инлоу
Джони и Елизабет Инлоу

Джони и Елизабет Инлоу са реформатори в социалната сфера, международни говорители и автори на "Пророчеството за седемте планини", "Мантиите на седемте планини" и "Многоцветен Бог". Тъй като се фокусирани върху реформирането на седемте основни области на влияние в обществото, те са духовни наставници на много хора в областта на медиите, изкуствата и културата, държавното управление, семейството, религията, икономиката и образованието. Копнежът им е да събудят нашето поколение за реалността на Бог, която обхваща всяка област от живота, свързана не само с нашите души, но и с чисто практически решения за всеки житейски проблем, които Той предлага на своите синове и дъщери.

Джони е движен от желанието да помага на хората да видят Бог толкова голям и толкова добър, колкото е в действителност. Копнее за събаряне на религиозните крепости в умовете на хората. Той обича да носи радост в живота на потиснатите и да се хвали с Бог. Често ще го чуете да разказва за своите преживявания с Бог, които е имал през време на своето над 20 годишно служение, пътувайки в повече от 25 държави.

Той обича пътуванията из Южна Калифорния заедно със своята съпруга, разговорите с четирите си дъщери за последните събития, както и хубавото айс кафе. Джони е благословен с възможността да насърчава правителствени служители и президенти от много нации, както и да възстановява надеждата на безброй хора в бедни райони чрез своя пророчески дар.

Марк Тъбс
Марк Тъбс

Марк Тъбс e мисионерски апостол на Harvest International Ministry. Освен че е служил над 24 години в местна църква като пастор, той и съпругата му Ан са водили многобройни мисионерски тимове до Източна Африка и други горещи точки в света, с копнежа да укрепят глобалната Църква. Имат три деца. Двамата ръководят Transformation of The Nations и Harvest International Ministry Kenya, организация, която включва около 3000 църкви в Кения. Марк работи със служения по целия свят, насърчава църковни лидери, организира мисионерски пътувания и говори за съживление и реформация. Той преподава в Wagner University. С пророчества и любов двамата с Ан  освобождават Царството и Божията Слава на земята.

Робърт Хочкин
Робърт Хочкин

Робърт Хочкин е основател на Служението Men on the Frontlines и един от основните лидери на Patricia King Ministries. Той е домакин на седмичното предаване Heroes Arise и е гост-домакин на предаването Everlasting Love по GodTV.

Робърт твърдо вярва, че всеки християнин е една чудодейна експлозия на Царството, която е в очакване да избухне. Неговото проповядване, учение и служение насърчават вярващите да сграбчат възстановените си взаимоотношения с Отец чрез завършеното дело на Кръста и да живеят на земята точно както Исус, за да разрушават тъмнината!

Робърт е страстно влюбен в Христос и тази страст е наистина заразна! Той служи със силна вяра, освобождава откровения, пророчески постановления, изцеления, чудеса и любовта на Бог. Той е истински носител на славата и съживлението. Чрез неговото служение хора са изцерявани, освежавани, освобождавани и овластявани. Той вярва, че навсякъде, където отива, Небето трансформира животи и цели региони.

Ребека Гринвуд
Ребека Гринвуд

Ребека Гринвуд е съосновател и президент на Christian Harvest International и Strategic Prayer Action Network. Основните направления на служението включват пророчество, пророческо ходатайство, трансформираща молитва за духовно воюване, духовно картографиране, освобождение и поучение на Божието слово в много части по света. През последните 25 години тя участва в духовно воюване, молитвени пътувания до над 25 страни и до много градове и места в САЩ, където са се случили мащабни пробиви, довели до трансформация. Освен, че обича да пътува по света и да вижда какво върши Господ в живота на хората, едни от любимите и най-ценни моменти за Ребека са тези, прекарани със съпруга и Грег и трите им прекрасни дъщери: Кендъл, Ребека и Кейти. Те живеят в Колорадо Спрингс. Ребека притежава докторска степен по Практическо служение от Wagner University, където работи и като основен преподавател.

Робърт Хендерсън
Робърт Хендерсън

Робърт Хендерсън е световен апостолски лидер, който оперира в освобождаване на откровение. Неговото учение овластява Христовото тяло да види ясно скрити истини в Писанието и да ги приложи, за да преживее реални пробиви. Воден от мандат да екипира нациите чрез книги и поучения, Робърт пътува по целия свят, проповядвайки за Божието царство, Седемте планини и основно за Небесните съдилища. Женен е за Мери от 40 години. Имат шест деца и пет внучета. Заедно те се наслаждават на живота в красивия Мидлотиан, Тексас.

Майк Бикъл
Майк Бикъл

Майк Бикъл е директор на служението International House of Prayer (IHOP) в Канзас Сити. Това е евангелска мисионерска организация за непрестанна денонощна молитва и поклонение. Служението прави евангелизации и мисионерски дейности в различни градове, инициативи, свързани със социална справедливост, изграждане на молитвени домове и обучение на мисионери по цял свят.

От 19 септември 1999г. насам, служението има непрестанна денонощна, ръководена от групи за поклонение. Около 1500 души (служители, студенти, стажанти) служат през целия ден, като посвещават петдесет часа седмично в залата за молитва, в класната стая и в служенията. Майк е и основател на International House of Prayer University, който включва библейско училище, музикално училище и медийно училище.

Майк е автор на няколко книги, включващи „Страст за Исус“, „Растящи в пророческа дарба“, „Радостта от любовта към Бог“, „След Божието сърце“ и „Молитви за укрепване на вътрешния човек“. Учението на Майк набляга на разгаряне на страстта към Исус, чрез интимност с Бога, евангелизиране, мисионерство и последните времена.