ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Бил Джонсън
Бил Джонсън

Бил Джонсън и съпругата му Бени, са главни пастори в Bethel Church в Рединг, Калифорния. Основните ценности в неговия живот са, че Бог е добър, за Него няма нищо невъзможно и Исус плати за нас с кръвта Си. Той пътува по целия свят, насърчавайки вярващите да копнеят за Небесното царство в техния живот и сфера на влияние. Освен това Бил е автор на множество бестселъри, някои, от които "Когато небето нахлуе на Земята“ и „Носител на Неговото Присъствие".

Д-р Джеймс У. Гол
Д-р Джеймс У. Гол

Д-р Джеймс У. Гол е президент на Служението God Encounters Ministries, известно преди като Encounters Network, основател е на множество служения, включително Prayer Storm и Women on the Frontlines. Той е член на апостолския екип на Harvest International Ministries и преподавател в Wagner University и Christian Leadership University.

Джеймс споделя Исус с огромна радост в над 50 нации, обучавайки и освобождавайки силата на ходатайството, пророческото служение и живот в Духа.

Джеймс е успешен автор на множество книги, включително "Забравеното изкуство да ходатайстваме", "Предстоящото пробуждане на Израел", "Откриване на надеждата", "Начинът на живот на пророка", която е спечелила награда. Разработил е многобройни обучения и съответните ръководства към тях.

В духа на съживление и реформация, общувайки с лидери от различни деноминации, Джеймс копнее за единството в Христовото тяло. Страстно желае да "спечели за Агнеца възмездието на Неговите страдания". Молитвата за Израел е специален товар, който той носи в сърцето си.

Джеймс и Мишел Ан са били женени 32 години, преди тя да се завърне на небето през есента на 2008 г. Джеймс има четири пораснали деца: Джъстин, Грейс Ан, Тайлър и Рейчъл, всички женени. Той също така се радва и на растящ брой внуци. Джеймс живее сред хълмовете на Франклин, Тениси.

Патриша Кинг
Патриша Кинг

Патриша Кинг е уважаван апостол на евангелието, собственик на успешен бизнес и предприемач. Тя е говорител, автор, телевизионен домакин, медиен продуцент и ръководител на мрежата на служението, отдала напълно живота си на Христос и на Неговото Царство на земята. Тя е основателката на Служението Patricia King Ministries и съосновател на XPmedia.com.

Крис Валотън
Крис Валотън

Крис Валътън е старши лидер в Bethel Church и съосновател на училището Bethel School of Supernatural Ministry (BSSM). Крис пътува по целия свят, за да обучава и екипира християни, за да могат успешно да изпълнят Божията цел за техния живот. Автор е на бестселъри, написал е повече от дузина книги и учебни ръководства, с които цели да помогне на вярващите да се подготвят за живота в Царството. Той има разнообразен опит в бизнеса, съветничеството, консултирането, пастируването и преподаването, което му дава уникални лидерски прозрения и перспективи. Крис има страст да използва своя опит и своя пророчески дар, за да помогне на световните лидери да постигнат целите си и да изпълнят своята мисия. Той е автор на популярния блог Kris Vallotton: Raw, Real & Relevant.

Чей Ан
Чей Ан

Чей Ан е президент и главен апостол на Харвест Интернешънл Министри. Чей и неговата съпруга Сю са пасторите, които основават Harvest Rock Church в Пасадена, Калифорния. Чей работи усърдно в над нациите за разширяване на Божието царство чрез Неговата любов и сила. Той е основател на Харвест Интернешънъл Министри и международен ректор на Уагнер Юнивърсити.
През 1982 година Чей Ан и Сю са призовани от Бог да се преместят от Мериленд в Лос Анжелис за велико съживление.
През 1984 г. основават Харвест Рок Чърч и Бог засвидетелства Неговото водителство чрез мощното изливане на Духа Си по време на събранията. За година и половина се провеждат нощни съживителни събрания 5 дни в седмицата, където хиляди животи са радикално променени.

Харвест Интернешънъл Министри HIM

Харвест Интернешънъл Министри е апостолско движение, което включва мрежа от над 25,000 църкви, служения, мисионерски организации и служения в пазарния сектор в над 60 нации с общата цел за разширяване на Божието Царство чрез Неговата любов и власт. Нашето желание в HIM е да изпълним великата мисия според Матей 28:19,20 чрез стартиране на нови църкви, екипиране и изграждане на лидери и установяване на мандата за Божията праведност в целия свят. Ние сме семейство с единна мисия да Променим Животи, Трансформираме Градове и Променим Нации чрез ученичество.

Джони и Елизабет Инлоу
Джони и Елизабет Инлоу

Джони и Елизабет Инлоу са реформатори в социалната сфера, международни говорители и автори на "Пророчеството за седемте планини", "Мантиите на седемте планини" и "Многоцветен Бог". Тъй като се фокусирани върху реформирането на седемте основни области на влияние в обществото, те са духовни наставници на много хора в областта на медиите, изкуствата и културата, държавното управление, семейството, религията, икономиката и образованието. Копнежът им е да събудят нашето поколение за реалността на Бог, която обхваща всяка област от живота, свързана не само с нашите души, но и с чисто практически решения за всеки житейски проблем, които Той предлага на своите синове и дъщери.

Джони е движен от желанието да помага на хората да видят Бог толкова голям и толкова добър, колкото е в действителност. Копнее за събаряне на религиозните крепости в умовете на хората. Той обича да носи радост в живота на потиснатите и да се хвали с Бог. Често ще го чуете да разказва за своите преживявания с Бог, които е имал през време на своето над 20 годишно служение, пътувайки в повече от 25 държави.

Той обича пътуванията из Южна Калифорния заедно със своята съпруга, разговорите с четирите си дъщери за последните събития, както и хубавото айс кафе. Джони е благословен с възможността да насърчава правителствени служители и президенти от много нации, както и да възстановява надеждата на безброй хора в бедни райони чрез своя пророчески дар.

Марк Тъбс
Марк Тъбс

Марк Тъбс e мисионерски апостол на Harvest International Ministry. Освен че е служил над 24 години в местна църква като пастор, той и съпругата му Ан са водили многобройни мисионерски тимове до Източна Африка и други горещи точки в света, с копнежа да укрепят глобалната Църква. Имат три деца. Двамата ръководят Transformation of The Nations и Harvest International Ministry Kenya, организация, която включва около 3000 църкви в Кения. Марк работи със служения по целия свят, насърчава църковни лидери, организира мисионерски пътувания и говори за съживление и реформация. Той преподава в Wagner University. С пророчества и любов двамата с Ан  освобождават Царството и Божията Слава на земята.

Робърт Хочкин
Робърт Хочкин

Робърт Хочкин е основател на Служението Men on the Frontlines и един от основните лидери на Patricia King Ministries. Той е домакин на седмичното предаване Heroes Arise и е гост-домакин на предаването Everlasting Love по GodTV.

Робърт твърдо вярва, че всеки християнин е една чудодейна експлозия на Царството, която е в очакване да избухне. Неговото проповядване, учение и служение насърчават вярващите да сграбчат възстановените си взаимоотношения с Отец чрез завършеното дело на Кръста и да живеят на земята точно както Исус, за да разрушават тъмнината!

Робърт е страстно влюбен в Христос и тази страст е наистина заразна! Той служи със силна вяра, освобождава откровения, пророчески постановления, изцеления, чудеса и любовта на Бог. Той е истински носител на славата и съживлението. Чрез неговото служение хора са изцерявани, освежавани, освобождавани и овластявани. Той вярва, че навсякъде, където отива, Небето трансформира животи и цели региони.

Ребека Гринвуд
Ребека Гринвуд

Ребека Гринвуд е съосновател и президент на Christian Harvest International и Strategic Prayer Action Network. Основните направления на служението включват пророчество, пророческо ходатайство, трансформираща молитва за духовно воюване, духовно картографиране, освобождение и поучение на Божието слово в много части по света. През последните 25 години тя участва в духовно воюване, молитвени пътувания до над 25 страни и до много градове и места в САЩ, където са се случили мащабни пробиви, довели до трансформация. Освен, че обича да пътува по света и да вижда какво върши Господ в живота на хората, едни от любимите и най-ценни моменти за Ребека са тези, прекарани със съпруга и Грег и трите им прекрасни дъщери: Кендъл, Ребека и Кейти. Те живеят в Колорадо Спрингс. Ребека притежава докторска степен по Практическо служение от Wagner University, където работи и като основен преподавател.

Робърт Хендерсън
Робърт Хендерсън

Робърт Хендерсън е световен апостолски лидер, който оперира в освобождаване на откровение. Неговото учение овластява Христовото тяло да види ясно скрити истини в Писанието и да ги приложи, за да преживее реални пробиви. Воден от мандат да екипира нациите чрез книги и поучения, Робърт пътува по целия свят, проповядвайки за Божието царство, Седемте планини и основно за Небесните съдилища. Женен е за Мери от 40 години. Имат шест деца и пет внучета. Заедно те се наслаждават на живота в красивия Мидлотиан, Тексас.