Международна Академия по Приложно Християнство „По-високо Измерение“

ТРИМЕСЕЧНА ОНЛАЙН ПРОГРАМА

Healing_title11
ЗАВЪРШЕНОТО ДЕЛО НА КРЪСТА Е ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ!

Записването е отворено!

"И като повика дванадесетте Си ученици, даде им власт над нечистите духове, да ги изгонват, и да изцеляват всякаква болест и всякаква немощ."
МАТЕЙ 10:1

2 курса водени от:

Бил Джонсън

Бил Джонсън е пето поколение пастор, с богато наследство в Святия Дух. Двамата със съпругата му Бени са пастори на църква Бетъл в Рединг, Калифорния от 1996 г., като главната цел на тяхното служение е съживление. Приоритетът на Бил в живота е да се научи да приема Присъствието на Бог и да Му служи. Неговата страст е да вижда как Небесното Царство нахлува на земята във всички сфери на влияние. Вярва, че единственият начин да увеличите това, което ви е дадено, е да го раздавате.

Ренди Кларк

Във всичките си служби Кларк казва проста молитва: „Още, Господи. Повече от Твоя Дух." Този вик за „повече“ се превърна в основната тема на „Благословията в Торонто“. Кларк със сигурност беше катализаторът за съживлението в Торонто - но тези срещи бяха само началото. Ренди Кларк пътува около 180 дни в годината, проповядвайки със силата на Светия Дух и предаването Му. Посланието му е просто: „Бог иска да те използва“. Винаги е много внимателен, за да освободи място за дарбите на Светия Дух. „Вярвам, че не съм постигнал нищо, ако не съм научил хората, че ние като християни носим отговорността да споделяме вярата си, да се молим за болните и да се научим как да изгонваме демони“ - казва той.

Джоан Хънтър

Изключително чувствителна към Святия Дух, по време на службите тя освобождава пророческо слово , както лично към присъстващите, така и на корпоративно ниво. На 12 годишна възраст посвещава сърцето си на Господ и оттогава до днес, над 45 години вече,продължава да Му служи вярно. Тя има твърда и безкомпромисна вяра и е изцяло предадена на призива на Бог за живота ѝ. В сърцето ѝ има дълбок копнеж и желание да види тялото Христово напълно свободно в тяло, ум, душа и дух.

Живеем в историческо време, в което сме предизвикани да бъдем екипирани за идващото съживление!

Програмата включва 2 специално подбрани курса, над 20 сесии и pdf учебна тетрадка.

Това е за всеки един от Тялото Христово!

ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ

  • Индивидуален профил в сайта на Академията
  • Програмата е предвидена за тримесечно обучение, но вие ще имате неограничен достъп до курсовете 24/7 в рамките на една година.
  • Членство в затворена ФБ група
  • Уебинар с Арман и Петя с въпроси и отговори относно курсовете.
  • Онлайн Молитвена Група
  • Сертификат от Академията“По-високо Измерение” за завършен модул "Изцеление СЕГА"

РЕГИСТРАЦИЯ

За индивидуално записване

  • 125 лева за живеещи в България
  • 125 евро за живеещи в чужбина

За семейни двойки

  • 220 лева за живеещи в България
  • 220 евро за за живеещи в чужбина
d-1

Първа стъпка

Попълнете ФОРМАТА за записване

d-2

Втора стъпка

Направете ПЛАЩАНЕТО