logo3

Международна Академия по Приложно Християнство „По-високо Измерение“

ТРИМЕСЕЧНА ОНЛАЙН ПРОГРАМА

ДУХОВНА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ЛИЧНОСТТА

Идентичност в Христос, Интимност с Бог, Израстване в Пророческа Дарба

Трансформираните хора носят трансформация

Записването е отворено!

"И те ще съградят отдавна запустелите места, ще издигнат досегашните развалини и ще обновят пустите градове, опустошени от много поколения."
ИСАЯ 61:4

4 курса водени от:

Бил Джонсън

Бил Джонсън е пето поколение пастор, с богато наследство в Святия Дух. Двамата със съпругата му Бени са пастори на църква Бетъл в Рединг, Калифорния от 1996 г., като главната цел на тяхното служение е съживление. Приоритетът на Бил в живота е да се научи да приема Присъствието на Бог и да Му служи. Неговата страст е да вижда как Небесното Царство нахлува на земята във всички сфери на влияние. Вярва, че единственият начин да увеличите това, което ви е дадено, е да го раздавате.

Стив Чуа

Стив Чуа служи повече от 25 години по цял свят, като е послужил на над повече от 500 хил.души. Личен съветник и пастор на международни лидери. 
Служението му  цели да донесе индивидуална и корпоративна трансформация чрез среща с Божията сила и любов. То  докосва и преобразява хиляди животи по целия свят. Неговото просто послание е да донесе изцеление и да покаже сърцето на Исус на онези, които са били разбитите и да вдъхнови едно ново поколение лидери, които оказват мощно влияние в света днес. „Бог може да промени твоето сърце, така че ти да промениш света. Вярвам, че Бог е създал всеки човек уникален, с удивителна идентичност, която води до красива съдба. Моето желание е хората да преживеят пробив в това как виждат себе си. Всеки трябва да обича себе си, какъвто е създаден, за да носи живот на хората около него.“

Крис Валътън

Крис Валътън е старши лидер в църква Бетъл в Рединг, Калифорния и съосновател на училището Bethel School of Supernatural Ministry (BSSM)., като е помогнал на хиляди яращи да открият своята идентичност, като синове и дъщери на Бог. Има богат опит в бизнеса, съветничеството, консултирането, пастируването и преподаването, което му дава уникални лидерски прозрения и перспективи. Страстта му е да използва своя опит и своя пророчески дар, за да помага на световните лидери да постигнат целите си и да изпълнят своята мисия. Крис Валътън казва: „Преди да можете да промените света около вас, вие трябва да промените света, който е вътре във вас.“ „В Божието царство няма незначителни хора, а единствено синове и дъщери, които са повече от победители.“

Джони и Елизабет Инлоу

Джони и Елизабет Инлоу са реформатори в социалната сфера, международни говорители и автори на "Пророчеството за седемте планини", "Мантиите на седемте планини" и "Многоцветен Бог". Тъй като се фокусирани върху реформирането на седемте основни области на влияние в обществото, те са духовни наставници на много хора в областта на медиите, изкуствата и културата, държавното управление, семейството, религията, икономиката и образованието. Копнежът им е да събудят нашето поколение за реалността на Бог, която обхваща всяка област от живота, свързана не само с нашите души, но и с чисто практически решения за всеки житейски проблем, които Той предлага на своите синове и дъщери.

Живеем в историческо време, в което сме предизвикани да бъдем екипирани за идващото съживление!

Програмата включва 4 специално подбрани курса, над 30 сесии и 2 книги.

Svruhestestvenata-sila-na-transformiraniya-um-Bill-Johnson-1
The-Supernatural-Ways-of-Royalty-book-new

Открийте своята идентичност на място на по-голяма интимност и дълбочина на общение с Бог!

Това е за всеки един от Тялото Христово!

ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ

 • Индивидуален профил в сайта на Академията
 • Програмата е предвидена за тримесечно обучение, но вие ще имате неограничен достъп до курсовете 24/7 в рамките на една година.
 • Членство в затворена ФБ група
 • Уебинар с Арман и Петя с въпроси и отговори относно курсовете.
 • Онлайн Молитвена Група
 • Сертификат от Академията“По-високо Измерение” за завършен модул ДУХОВНА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ЛИЧНОСТТА
 • След завършването на тази програма, вие имате възможност да продължите обучението си в Академия “По-високо Измерение”, след представена писмена работа върху четирите курса и доплащане на таксата.

РЕГИСТРАЦИЯ

За индивидуално записване

 • 125 лева за живеещи в България
 • 125 евро за живеещи в чужбина

За семейни двойки

 • 220 лева за живеещи в България
 • 220 евро за за живеещи в чужбина
1--

Първа стъпка

Попълнете ФОРМАТА за записване

2--

Втора стъпка

Направете ПЛАЩАНЕТО