Национална конференция „ДА ОБЪРНЕМ НАЦИЯТА НИ КЪМ БОГ“

21 - 23 септември 2023, София

Национална Конференция

landing4a_conf_sept2023 2
landing4b_conf_sept2023 2

СИЛАТА на ЕДИНСТВОТО

ГОТОВИ ЛИ СМЕ ДА ОБЪРНЕМ НАЦИЯТА НИ КЪМ БОГ?

В условията на нарастващ хаос, национални конфликти и глобални трусове в световен мащаб, Бог има непоклатим план, който в момента се разгръща по безпрецедентен начин.

В този ключов момент от историята, ни се предлага БОЖЕСТВЕНА ПОКАНА!

Историческото съживление е в Божия план за обръщането на нациите към Него.

А ние готови ли сме да обърнем нацията ни към Бог?

БЪЛГАРИЯ ПРИНАДЛЕЖИ НА БОГ!

Той е поверил настойничеството на тази нация на нас, Неговия народ. Бог не само иска,

но Той може да направи от България нация, следваща го чрез СВОИТЕ СИ: (Матея 25:32)

Каква е твоята роля, като

БОЖИЙ ИЗБРАН НАРОД, ЦАРСКО СВЕЩЕНСТВО във ВРЕМЕ КАТО ТОВА?

 

Основни теми на конференцията

 • ГОЛЯМАТА КАРТИНА - Нацията като ученик

 • ЦАРСТВОТО и ЕКЛЕСИЯ

 • Ключове към СЪЖИВЛЕНИЕ на Нацията

 • Придобиване и Управление на Богатство по Божият начин

 • Църквата от Деяния

Говорители

che4_conf_sept2023

Чей Ан

HIM-logo_icon_white

Чей Ан е президент и главен апостол на Харвест Интернешънл Министри. Чей и неговата съпруга Сю са пасторите, които основават Harvest Rock Church в Пасадена, Калифорния. Чей работи усърдно в над нациите за разширяване на Божието царство чрез Неговата любов и сила. Той е основател на Харвест Интернешънъл Министри и международен ректор на Уагнер Юнивърсити.

През 1982 година Чей Ан и Сю са призовани от Бог да се преместят от Мериленд в Лос Анжелис за велико съживление.

През 1984 г. основават Харвест Рок Чърч и Бог засвидетелства Неговото водителство чрез мощното изливане на Духа Си по време на събранията. За година и половина се провеждат нощни съживителни събрания 5 дни в седмицата, където хиляди животи са радикално променени.

Чей Ан и съпругата му Сю са старши пастори на църквата Harvest Rock в Пасадена, Калифорния, от 1994 г. Чей е президент на Harvest International Ministry, апостолска мрежа в над 65 страни, и международен ректор на университета „Уагнер". Той получава магистърска и докторска степен по богословие от Богословската семинария Фулър и е автор на множество книги, включително последната му книга "Да върнем нацията си към Бог чрез историческо съживление". През 2020 г. Чей се извисява до национална значимост, тъй като защитава религиозната свобода във федерално съдебно дело от името на своята църква и 150 други църкви в Калифорния, оспорвайки противоконституционното блокиране на религиозните събрания по време на пандемията. През 2021 г. Върховният съд на САЩ им предостави историческо споразумение, гарантиращо конституционното право на богослужение за всички американци за вечни времена. Че и Сю са женени от повече от 43 години. Имат четири прекрасни, омъжени възрастни деца и нарастващ брой внуци. За повече информация за Чей Ан и неговите служения:

cheahn.org, harvestrock.church, harvestim.org, wagner.university, and revivecal.org.

D_conf_sept2023 3

Даниел Зели

Даниел Зели е лидер на лидерите, апостол с пророчески заряд. Той е основал над 850 църкви в цяла Югоизточна Азия и е изградил много апостоли и пророци чрез онлайн обучение.
Понастоящем служи заедно с Че Ан като изпълнителен лидер на всички негови служения, включително Harvest International Ministry (HIM), Revive California и Wagner University.

Той е апостолски водач и пастор на кампуса на Harvest Rock Church в Източния Залив и участва в ръководството на Harvest Rock Church в Пасадена, Калифорния.

Той е активатор на служения. Мотото на неговата църква е "Освобождаване на свръхестественото, което Бог вижда във вас".

Даниел Зели е лидер на лидери, апостол с пророческо присъствие. Той е основал 850 църкви в цяла Югоизточна Азия и е екипирал много апостоли и пророци. В момента той служи заедно с Чей Ан като изпълнителен директор на всички негови служения, включително HIM, Revive California и Wagner University. Той е апостолски лидер и пастор на кампуса на църква Harvest Rock в Сан Франциско и участва в ръководството на църква Harvest Rock, Пасадена. Той създава и активира служения. Мотото на неговата църква е "Освобождаване на свръхестественото, което Бог вижда във вас" Даниел е демонстрирал, че се движи със знамения и чудеса. Той е известен с точността си в слово на знание, необичайни чудеса и пророчески откровения. Лидерската дарба на Даниел го извежда до речи пред висши държавни, корпоративни и църковни ръководители. Той е основал много църкви в Азия и Австралия. Понастоящем Даниел е старши лидер в HIM и HRC, но също така ръководи своя апостолска мрежа и служения. Една от последните инициативи е да се постави началото на апостолска мрежа, наречена "Надежда за света онлайн". Той е основател и настоящ лидер на международна мисионерска организация, наречена World Hope Network, той работи с правителствата за предоставяне на хуманитарна помощ заедно с представянето на Евангелието в страни, които обикновено не са отворени за него. Досега, хиляди хора са спасени, а стотици църкви са основани чрез това служение. Даниел е женен за Джанис Зели, с която сключват брак през 1992 г. Заедно те имат три прекрасни пораснали деца: Джесика, Кейти и Дейвид. Джанис е напълно отдадена на международното служение заедно с нейния съпруг Даниел. Житейското послание на Даниел е да види как вярващите стават всичко, за което Бог ги е призовал да бъдат.

Организатори

A&P-2_conf_sept2023

Арман и Петя Лалейн

https://www.higherdimensionacademy.com/wp-content/uploads/2018/09/cropped-logohigherdimensionacademy_600x600-1.png

Арман и Петя Лалейн са основатели на служението Bridge of Intersection и основатели на Международната Академия по Приложно Християнство „По-Високо Измерение“.

Петя Лалейн е изпълнителен директор на служението Bridge of Intersection. Тя е ръкоположен служител, християнски клиничен съветник и бизнес дама. По време на своята частна практика като съветник в служението Gate to Freedom, Петя има привилегията да се докосне до стотици животи, донасяйки вътрешно изцеление, освобождение и възстановяване според Божия оригинален план.

Нейният копнеж е да види Небесното Царство да се разширява сред нациите, чрез освобождаване на надежда и трайна трансформация. Тя притежава магистърска степен по Клинична Християнка Психология, получена от Theological Seminary, Colorado и магистърска и докторска степен по Практическо Служение от Wagner University.

Арман Лалейн е председател на Борда на директорите на служението Bridge Of Intersection, бизнесмен и инженер. Той притежава магистърска степен по електроинженерство и магистърска и докторска степен по Практическо Служение от Wagner University. Арман е убеден, че науката и вярата вървят заедно ръка за ръка. Копнежът му е да види хора, възстановени според първоначалния план на Твореца за тях, за да могат да влязат в своята съдба и призив.

С основното партньорство на БПЦ София - п−р Огнян и Ирена Серафимови

O&I_conf_sept2023

п-р Огнян и Ирена Серафимови

Огнян и Ирена Серафимови са главни пастори на Българска Протестантска Църква София, известна през годините като "Рема" и "Ново Поколение".

В края на 80-те приемат Исус и от атеисти стават ревностни християни и служители.

През годините основават и пастируват църкви "Ново Поколение" в градовете Ямбол и Пловдив.

Те са женени от 38 год и имат три пораснали деца и един внук.

Тяхната Визия може да да се опише с три думи- Единство, Растеж, Влияние.
Мисията им е да установяват Божието царство в България.

ПРИЯТЕЛИ

D&L_conf_sept2023

Димо и Лазарина Желязови

Димо и Лазарина Желязови са служители с апостолско-пророчески призив, чийто мандат е да носят съживление и реформация докато се роди истинска трансформация.

Те са основатели на служението "Божи Град" и копнеят да разширяват Небесното Царство в сила и мъдрост, където и да се намират по земята.

Те няма да се спрат докато вестта за Христос не вземе надмощие в обществото и не залее със славата си народите по цялата земя.

MGoranov_conf_sept2023

п-р Митко и Цеца Горанови

Митко и Цеца Горанови, са Апостоли и основатели на Християнски Център Ветил, който е основан през 1992г в град Лом. От тогава, те смело работят да променят културата и манталитета на обществото си спрямо Божиите принципи. Сърцата им винаги са горели да изграждат служители, пастори и Христовото тяло. В момента те водят 7 църкви в Германия и 2 в България.

A&A_conf_sept2023

Апостол и Албена Орманджиеви

Апостол и Албена Орманджиеви са основатели на Интернационален Апостолски център "Небесна Култура". Те водят семинарите “Свещен съюз - Брак и семейство” и изграждане на лидери “Единство с Бога". Те също така, са основатели на Училище “Небесна Култура”.Тяхната страст и призвание са да достигнат всеки човек и да го видят изцелен, освободен и изграден в Божието царство. Целта им е да продължат да служат в името на Господа и да бъдат в единство с Бог и околните. Чрез това, което Бог е направил в техните животи, те искат да вдъхновят и променят други хора и да им помогнат да живеят в пълната си идентичност и свобода в Христос.

conf_sept2023

Филип Рашев

Филип Рашев е вдъхновяващ говорител и пастор. Той носи Божието сърце на милост и любов към бедните, болните и нуждаещите се. От 2020 г, Филип е основател и главен пастор на Църква на „Пълното Евангелие" и НПО Мисия Възстановяване". Той е посветил живота си на разширяване на Божието царство чрез проповядване на Евангелието, екипиране на църквата, създаване на молитвена база и работа с нуждаещите се и бедните.

Димитър Спилков

Димитър Спилков

Димитър Спилков е адвокат в гр. Пловдив. Той служи като доброволец повече от 30 г. в Евангелска църква на вяра – Пловдив. Участва в мисии за благовестие от 24 години и е студент в Академия по Приложно Християнство „По-Високо Измерение“. Димитър е семеен и има две прекрасни деца.

Хваление

Хваление "Ново Поколение"

Християнски Център „Ветил“ - Германия

Младежкото хваление на църква "Блага Вест"

Програма

21 септември

четвъртък

 • 18:00 ч. - Регистрация
 • 19:00 – 21:30 ч. - Откриване, Хваление и поклонение.
  „Три думи един резултат: Царство, Апостоли, Еклесия“, Даниел Зели

22 септември

петък

Сутрешна сесия

 • 9:00 ч. - Регистрация
 • 9:30 – 12:30 ч. - Хваление, Поклонение и Молитва
  Първа Сесия: Апостол Чей Ан: Голямата картина: Нацията - Ученик
  Втора Сесия: Царството и Еклесия, Даниел Зели
 • 12:30 – 14:00 ч. - Обедна почивка
 • 12:30 – 13:30 ч. Обяд (за регистрирани пастори)

Следобедна сесия

 • 14:00 – 16:30 ч. - Хваление, Поклонение и Молитва
  Дискусионни панели: БАЩИТЕ
  Дискусионни панели: Млади Лидери
 • 16:30 – 18:30 ч. - вечеря

Вечерна сесия

 • 18:30 – 21:00 ч. - Хваление, Поклонение, Молитва
  Съживление и Реформация, Чей Ан

23 септември

събота

Сутрешна сесия

 • 9:00 ч. - Регистрация
 • 9:30 – 12:30 ч. Хваление, Поклонение  и Молитва
  Първа сесия: Богатството според Божия начин! Апостол Чей Ан
  Втора сесия: Принципи на финансов  пробив! Апостол Даниел Зели
 • 12:30 – 14:00 ч. - Oбедна почивка
 • 12.30 – 13.30 ч.  - Обяд за лидерите от пазарния сектор

Следобедна сесия

 • 14:00 –15:00 ч. - Въпроси и отговори: Чей Ан, Даниел Зели и Арман и Петя Лалейн
 • 15.15 – 16.30 ч. - Официална Церемония за Дипломиране Академия „ По-високо Измерение“
 • 16.30 – 18.30 ч. - Вечерна почивка

Вечерна сесия

 • 18:30 – 21:00 ч. - Хваление и поклонение
  Пророческа и изцелителна вечер

Моля, обърнете внимание: Можем да променим сутрешната програма само до един говорител, ако темата е дълга и изисква повече време!!!

За присъствие на място

Събитието не е актуално

Контакти

Моля въведете Вашето име.
Моля въведете съобщение.

Локация

Сподели това събитие
ДОБАВИ В ТВОЯ КАЛЕНДАР